Over Bijbelmok

De Reis

Toen wij als jong gezin de keuze maakte om ondernemers te worden hebben we verschillende opties bekeken. We hebben gekeken naar de dingen die veel geld op zouden leveren, de dingen waar we in ons professionele leven al ervaring mee hadden, de dingen die weinig tijd zouden kosten. Uiteindelijk kwamen er veel ideëen boven, maar géén idee waar we laaiend enthousiast van werden. We misten de vurige passie die ons op vele andere facetten van het leven motiveerd.Over Bijbelmok - Mok met logo op bodem

Méér dan een webshop

Na de zoveelste brainstorm kwamen we tot een gezamenlijke ontdekking: We wilden allemaal een onderneming die méér zou doen dan 'dingen verkopen'. We wilden een verschil maken. Niet alleen door onze samenwerking met een goed doel, maar ook door een product te leveren met betekenis. Een product dat je aan het denken zet. Een product dat steun geeft, motiveerd en inspireerd. En wat is er inspirerender dan de bijbel?

De Bijbelmok

Na het besluit om ons te gaan richten op cadeaus met bijbelteksten is de zoektocht naar het perfecte product gestart. We zochten naar een item dat goed te bedrukken is, jarenlang meegaat en een item dat je vaak gebruikt, zodat we je een stukje dagelijkse inspiratie kunnen geven. Het antwoord op deze zoektocht is de Bijbelmok. Een vaatwasserbestendige mok die door onszelf bedrukt wordt met een design dat ook door de mensen achter Bijbelmok ontworpen is.

De Bijbelmok op social media

Om zoveel mogelijk mensen met het Woord van God te kunnen bereiken richten we ons bij Bijbelmok niet alleen op mokken: Je vindt de Bijbelmok op allerelei verschillende social media, waaronder de Bijbelmok Facebook pagina. Via deze kanalen delen we regelmatig een nieuwe, inspirerende afbeelding en roepen daarbij onze volgers op deze teksten zoveel mogelijk te delen. Ons uiteindelijke doel is dan ook niet enkel het verkopen van inspirerende mokken of het ophalen van geld voor het goede doel, maar we hopen ook om mensen in aanraking met de bijbel te brengen. Juist de mensen die de bijbel alleen maar 'van horen zeggen' kennen.

© 2016 - 2021 Bijbelmok | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel